Kapsalon Blits

vd Duyn van Maasdamstr 45
6951 DR Dieren
www.kapsalonblits.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 33 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.5 Resultaat behandeling9.5
Beoordeling door Klanten
9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Een leuke kleine kapsalon met zeer vriendelijke meiden die alle tijd voor je nemen. Het resultaat was zeer naar tevredenheid. Ik blijf hier zeker terugkomen !
Jolande , 09-11-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Weer prima geholpen door Saskia , ben tevreden over de knipbeurt en het was erg aangenaam.
Hennie , 09-11-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Kom hier al vanaf kleins af aan. De kapsters denken met je mee en zorgen voor het beste resultaat.
Marloes , 03-11-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Is al jaren me kapper, bekwaamheid van het vak,gezellig. Luisteren wat je wilt.In één woord top kapsalon.
Gerda , 24-09-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Kapsalon Blits is m’n favoriete kapperszaak. Ik ken mensen die al lang niet meer in Dieren wonen, maar voor een bezoek aan deze kapsalon terugkomen. De sfeer is altijd goed. Er is veel aandacht voor de klant en, heel belangrijk, er wordt goed geluisterd wat iemand wil en goed gekeken naar wat kan. En dat is heel erg fijn.
Angela , 26-07-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Wij zijn altijd tevreden over deze kapper. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar wat jij wil, zo ga je tevreden de deur weer uit!
Marieke , 02-06-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gaat altijd met plezier naar deze kapper. Vakkundig en eerlijk advies. Voel me er ook thuis. Super lieve aardige kapsters. Haar is altijd naar mijn zin geknipt en gestyled.
Ivonne , 27-05-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Een hele fijne kapsalon , aardige kapsters knippen mij altijd weer jaren jonger.
Hennie , 03-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijne mensen om te komen. Vriendelijke en goed service. Mooi dat ze ook een avond opening hebben. Ze hebben aan een half woord genoeg, wat je met je haar wilt.
Mark , 13-04-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Uitstekende kapsalon met gezellige dames die goed vakwerk leveren..
B.H. , 24-01-2022

1 2 3 4 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022