Kapsalon Blits

vd Duyn van Maasdamstr 45
6951 DR Dieren
www.kapsalonblits.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 37 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.2
Service9.4 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals altijd heeft Saskia mij weer van een leuk kapsel voorzien in een gezellige gemoedelijke sfeer.
Tameling , 17-11-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
een zeer gezellige kapsalon zeer vriendelijke kapster.
Evert , 12-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
altijd weer een kadootje om bij Blits naar de kapper te gaan. mooi gekleurd en geknipt en met een goed gevoel naar huis. en heel gezellig. Je voelt je altijd welkom.
Simone , 05-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik word er altijd fijn geholpen en ben altijd zeer tevreden met het resultaat. Het wordt altijd geknipt naar mijn wens. Daarnaast zijn de kapsters erg gezellig en maken graag een praatje met klanten wat ik ook erg fijn vind.
Emma , 16-10-2021

7.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ben tevreden over deze kapsalon. Spontaan, vriendelijk en gastvrij. Geven ook hun mening over jouw eventuele wensen wel of niet.
Betsie , 11-08-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Heel leuke, zeer vriendelijke sfeer. Ben zeer tevreden!
Han , 24-07-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne salon, vriendelijke medewerkers. Zetten je wensen om in een goed eindresultaat. Verstaan hun vak en knippen zeer deskundig.
Mark , 11-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Professionele, vriendelijke kapsters. Elke keer met een goed en fijn resultaat
Maartje , 24-06-2021

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ben zoals altijd heel tevreden met het resultaat. Ze luisteren goed naar je wensen en kijken naar je type haar, zodat ze kunnen beoordelen welke knip/snij methode het best bij jou past. Daarnaast is het altijd gezellig als je in de kappersstoel zit :)
Britt , 19-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Deskundig advies, prima behandeling, persoonlijk, vriendelijk, uitstekende service.
Gonny , 03-06-2021

<< < 1 2 3 4 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2023