Jeannette's Haarmode

Smidsstraat 2
7447 CJ Hellendoorn
www.jeannetteshaarmode.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 42 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.1 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.3 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Hoi, in de stoel gezeten bij Lucinda. Altijd gezellig en een strak kapsel voor de december maand.
Ian , 06-12-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne kapsalon met fijne mensen, geven goed advies. Dit was mijn eerste afspraak, en mijn eerste indruk was erg goed. Ik kom hier zeker weer terug, echt een aanrader!
Anneke , 25-11-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Voelt voor mij als een uitje. Ervaren kappers die doen wat jij wilt. Maar ook heel gezellig. Kom er graag!
Lars , 30-10-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ga al jaren na Jeannette 's haarmode . ik word geknipt na volle tevredenheid door de Lisanne en Erna . bedankt dames
Roelof , 20-10-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
-
Marit , 25-09-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Deze kapsalon kan ik echt aanbevelen ! De kwaliteit, service en sfeer zijn al heel lang redenen voor tevredenheid !
Albert , 07-09-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijne sfeer. En redelijke prijzen.
Ans , 28-08-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prettige sfeer, zeer vriendelijk. Perfect geknipt en gekleurd! Zeer tevreden klant. Voldoende tijd ingepland en zeer prettig ik hoefde niet lang te wachten.
Leonie , 25-08-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geen opmerking
Natalie , 17-07-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Goed geholpen. Kappers in overleg met elkaar over juiste kleurverbouding.
Karin , 12-07-2022

1 2 3 4 5 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022