Mteam kapsalon

Schoterlandseweg 4
8451 CP Oudeschoot
www.mteamkapsalon.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 16 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.6 Resultaat behandeling9.6
Beoordeling door Klanten
8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
Mandy weet heel goed het optimale uit een bos krullen te halen, goede knipster en kleurster; super blij mee!
Werkman , 13-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Als altijd prettig ontvangen en mooi geknipt. Mandy snapt wat je wilt.
Bea , 15-10-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Fijne kapsalon met kapsters die hun klanten kennen.
Klijnstra , 26-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Weer ontzettend blij met mijn nieuwe look. Het is altijd weer een feestje. Gezellig, professioneel, veel kennis en goede tips.
Chantal , 20-08-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
-
Krista , 06-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Weer heel blij met mijn haar! Ik kom al een aantal jaar bij Mandy en elke keer ga ik weer super blij weg! Mijn krullen zijn echt veel mooier nu dan ooit geweest!
Zarah , 17-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gelijk aan de beurt en lekker koel in de kapsalon, goed geknipt door een opgewekte Lisa. Ze wist nog van de vorige keren, terwijl ik in een hele poos niet was geweest, hoe ik mijn haar geknipt wilde hebben. Het bezoek aan de kapsalon was goed en tot de volgende keer. Beetje eerder plannen. Kapsalon was keurig opgeruimd, schoon. Tot ziens
Jannie , 18-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super goede kapperzaak. Super leuk team toppertjes Goede advies over haarkleuring
Hielda , 20-02-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Erg goed en gezellig
Johannes , 12-11-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Simpelweg een top kapsalon! Professioneel, gezellige uitstraling, vriendelijk personeel en tot nu toe altijd een top resultaat gehad op het gebied van krullen knippen! Daarbij krijg ik ook altijd fijn advies wat betreft product gebruik en haar verzorging. Zeker aan te raden!
Stephany , 27-10-2020

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021