Hem en Haarsalon

Stationsweg 231
9201 GN Drachten
www.hemenhaarsalon.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 12 beoordelingen


8.8



Prijs / Kwaliteit8.6 Ambiance / Sfeer8.8
Service8.5 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prachtige nieuwe kapsalon!! Hele mooie sfeer. De medewerkers zijn heel vriendelijk en luisteren goed naar jouw wensen. Echt een top zaak!
Femmie van der Wal , 15-05-2020

6.0
Prijs / Kwaliteit4.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service3.0 Resultaat behandeling9.0
Ik moest 35 minuten wachten, voordat ik aan de beurt was. En ruim 40% verhoging van de prijs is wel heeeel veel.
Jelte , 14-05-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Uitstekend geholpen door Marjon. Ze is goed in haar werk, en het resultaat is altijd goed.
Jos , 08-12-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
is mij heel goed bevallen toppie ide vriendelijkheid de kosten en ik heb mooi je eigen tijd bepalen vind ik ook geweldig ik zie er weer naar uit woensdag een mooi uitje voor mij en even gezellig kletsen vind ik ook heel fijn emnmaakt mij ook niet wie jullie zijn allemaal goed hoor en jullie geven mij goed advies als het bij mij past tot woendag hoi
Rita , 08-07-2019

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Goede ervaring!! Ze willen je als klant tevreden naar huis zien gaan. Vriendelijke dames. Een aanrader!
Rizana , 22-06-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Gezellig team, Ze weten zelfs een goed advies te geven bij een eenvoudige tondeuse behandeling. Gratis parkeren en meestal wel een plekje beschikbaar
Gertjan , 29-12-2018

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik kom al jaren bij haarsalon Noorderpoort. Heb een vaste kapster, maar toch door omstandigheden drie verschillende kapsters gehad. Maar wie je ook helpt, het is altijd gezellig, ze luisteren goed naar wat je wilt en kunnen er net die eigen draai aan geven waardoor je weer heel enthousiast thuiskomt!
Hike , 27-12-2018

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prettige kapsalon. Denken met je mee. Vriendelijke kapsters. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Claudia , 23-10-2018

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Vriendelijke no-nonsense benadering. Prima knipresultaat!
Jochem Ruben , 13-07-2018

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
top kapper, plek op gewenste momenten, goed met kinderen, knippen/kleuren goed. verstand van vak.
Alina , 08-06-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020