Kapsalon Hair & Beauty Tolbert

Hoofdstraat 40
9356 AX Tolbert
www.hair-beautytolbert.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 53 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.2
Service9.3 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd goed, knippen zoals ik het wil en er wordt ook goed advies gegeven. Echt een aanrader!
Hannie , 03-12-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik werd prima geholpen. Kreeg een heerlijke hoofdmassage.
Anneke , 01-12-2022

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Hele fijne salon! Al jaren word ik geholpen door Dorissa. Erg tevreden altijd! Heb de salon al aan meerdere familieleden en vrienden aangeraden en zal dat blijven doen.
Saskia , 09-11-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super vakwerk en Ff lekker babbelen
Jos , 15-10-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Mijn dochter kwam weer stralend thuis na een bezoek bij jullie. Helemaal tevreden. Lekker wat te drinken en heerlijk gekletst. Haren mooi geknipt en mooie gekleurde plukjes. Dik tevreden.
Saskia , 14-10-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
De vorige keer heeft Iza mij geknipt, ,e heeft dat heel goed gedaan. Bedacht meid ik vind jou een hele fijne kapster en fijne meid.
Ietje , 12-10-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik kom erg graag bij deze kapsalon. Leuke, gezellige sfeer. Kapster Ellen ziet wat er gedaan moet worden. Ik ben al bij heel wat kappers geweest om te "hoppen". (Omgeving Utrecht) maar toch kom ik elke keer weer terug in Tolbert. Zodra ik een familie bezoek breng in Leek, combineer ik dat graag met de kapper
Jacqueline , 29-07-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijn om hier na te lange tijd weer te zijn en heel tevreden!
Gerdien , 20-07-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
hele mooie kapsalon ,en Ellen weet hoe ze goed om moet gaan met knippen en haar stijlen ,
L hofstra , 25-06-2022

8.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ellen heeft mijn haar gepermanent, dit gebeurd met zorg en aandacht. Resultaat is prima, de cappuccino uitstekend, de chocola erbij, heerlijk. Kortom, zolang deze kapsalon blijft bestaan, blijf ik hier naartoe gaan.
Joke , 23-06-2022

1 2 3 4 5 6 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022