Luckie Look Hairsaloon

Gedempte Zuiderdiep 111
9711 HE Groningen
www.luckielook.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 17 beoordelingen


9.0



Prijs / Kwaliteit8.7 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.4 Resultaat behandeling9.0
Beoordeling door Klanten
4.5
Prijs / Kwaliteit1.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling1.0
Fijne sfeer, maar mijn haar is ontzettend verpest. Ik had mooi lang haar en wou er flink stuk af. Verder geen poespas. Heeft ze zonder te overleggen, lange lagen in mijn haar geknipt. En waar ik ergens wel een hekel aan heb, zijn dat lange lagen. Het staat zo ontzettend lelijk, mijn haar gaat ervan sprieten, als zo’n jaren 90 kapsel. Nooit meerheen
Sanne , 16-10-2021

7.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Prettige kapper!
Minh , 22-09-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Deze kapster neemt tijd voor je en geeft je goed advies. Ze luistert naar je wensen en gaat dan professional aan de slag. Het is een redelijke prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Zeker een aanrader om jezelf een mooi kapsel te gunnen.
Marga , 04-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gisteren zoals altijd weer fijn geholpen! Mooie kleur in mijn haar gekregen en goed geknipt! Ook tips en uitleg gekregen over mijn haar en shampoo. Helemaal tevreden!!!
Petra , 15-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wat is het fijn dat Senait deze saloon heeft voortgezet. Ze stond al klaar met een nieuwe kleur in het assortiment waarvan ze dacht dat die bij mij zou passen. En dat klopt helemaal! Fijn iemand die meedenkt, maar ook wat durft!
Esther , 11-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Senait is een hele fijne en vakkundige kapper. Ze luistert goed naar je wensen en geeft een eerlijk advies. Ik heb een balayage kleuring gehad en ben heel blij met het resultaat!
Jolien , 05-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Een 10 is een hoog cijfer en ik ben dan ook erg tevreden. Het resultaat is prachtig geworden. Daarnaast is senait ontzettend aardig.
Wietske , 08-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gisteren geknipt in de leukste zaak van Groningen, blij met m'n nieuwe coupe. aanrader !!
Erik , 28-03-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben heel tevreden over het resultaat. Prima kapper!
Deborah , 21-02-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Voor de tweede keer geknipt door Senait. Zeer tevreden naar het resultaat. Senait is een vriendelijke en een zeer creatieve kapster. Een aanrader om een bezoek te brengen en geknipt te worden door Senait.
Peter , 13-08-2020

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021