Salon Erica

Asingastraat 23
9716EK Groningen
www.salonerica.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 34 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.5 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.7 Resultaat behandeling9.8
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik vind dit het hier prettig Er is de ruimte, de koffie is lekker, haha, en Erica kijkt supergoed naar de valling van je haar en houdt daar rekening mee met het knippen. Ook is er fijne persoonlijke aandacht waardoor een bezoek aan deze kapper echt een beetje wellness is. Je wordt in de watten gelegd.
Anja , 09-10-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Een gezellige, bijna een soort dorp salon met ervaren medewerkers. Kom er graag!
Bjorn , 07-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al jaren bij erica en ben altijd zeer tevreden, ze is erg goed met kleuren! En ook zeer belangrijk het is is altijd erg gezellig! Ik geef ze zeker een dikke 10!!
Patricia , 01-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ben hier nu 2x geweest. Bevalt me zo goed. Ze luisteren echt naar wat jezelf wilt en geven daarop goed advies. Daarnaast ontzettend leuk personeel en een leuke sfeer. Ik ben geholpen door Joyce.. echt een topper!
Dineke , 31-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Naar de kapper gaan bij de meiden van salon Erica voelt altijd als en ontspannen uitje
Jeanine , 27-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd tevreden met precies dat kapsel naar huis dat ik in mijn hoofd had! Gezellige kapsalon, altijd vriendelijk personeel & een lekker bakkie koffie :).
Myrthe , 24-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd een super sfeer, zeer vriendelijk personeel en altijd goed geholpen.
Natascha , 18-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Very well, I will come again
Kerstin , 05-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Sinds kort bij deze salon. Ik kon telkens geen kapper vinden die het haar van mijn zoon mooi knipte tot ik bij deze salon kwam. vriendelijk & gezellig personeel!
Demi , 04-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super gezellige salon. Heel vriendelijk en weten wie je bent! Ook ons zoontje van 2,5 wordt er geknipt en dat gaat super goed. Wordt vanaf de eerste keer rustig maar enthousiast benaderd wat weg heeft geholpen want hij vind het prima om geknipt te worden. Wat fijn is voor iedereen #Toppers
Marina , 26-06-2021

1 2 3 4 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021