Haarstudio Solitaire

Wigboldstraat 6
9791CR Ten Boer
www.haarstudiosolitaire.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 14 beoordelingen


8.9



Prijs / Kwaliteit8.9 Ambiance / Sfeer8.5
Service9.1 Resultaat behandeling9.1
Beoordeling door Klanten
9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Fijn en gezellig om heen te gaan! Altijd tevreden,!
Lena , 16-12-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Het is hier altijd prima!!
Tineke , 16-12-2020

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Zoals altijd werd ik nu ook plezierig en accuraat geholpen in een gezellige aangename sfeer Het resultaat was zeker tot tevredenheid. Zelfs nadien werd me een paraplu aangeboden om te gebruiken daar het regende, erg netjes!! Ik zal hem keurig weer mee terugnemen naar de komende afspraak.
Hillie , 10-12-2020

9.3
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Anita is een geweldige kapster, ze wet mij altijd te verbazen met het eindresultaat in positieve zin. Geen ander kapper voor mij meer.
Sarah , 18-10-2020

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Wij komen al jaren bij kapsalon 302. Na de Coronacrisis zijn we bij solitaire gekomen . is prima bevallen. Daarom blijven we vanaf nu bij solitaire. met vriendelijke groet, Gineke en Bart Pieters
Gieneke , 20-08-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Ben heel erg tevreden met mijn kapster.
A.Roorda , 21-05-2020

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Dag Zuzan, Hoe is het? Heel mooi dat jullie weer mogen beginnen. Ik heb zojuist een afspraak gemaakt voor 2 juni, maar je zult begrijpen: ik zie er niet meer uit! Als er een mogelijkheid is om eerder te worden geholpen, wil je me dan een berichtje sturen? Voorlopig is onze agenda nog leeg, dus eigenlijk kan ik altijd. Groet, Liesbeth Roelfsema
Liesbeth , 12-05-2020

7.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service7.0 Resultaat behandeling7.0
Altijd prima geholpen bij Solitaire. Zeer Vriendelijk en kundig personeel. Kom er altijd ‘blij’ vandaan Hillie
Hillie , 05-05-2020

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Kom al 23 jaar bij deze salon en ben altijd uiterst tevreden. Sfeer in de salon is goed, er wordt goed naar je wensen geluisterd, er wordt meegedacht en goed advies gegeven. Het resultaat is tot nu toe altijd erg bevredigend. Koffie en thee is ook altijd lekker:-)
Cora , 02-03-2020

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zeer professioneel, altijd gezellig en goed advies!
Lena , 18-12-2019

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021