Knipoog Hairstyling

Hoofdstraat 139
9968 AC Pieterburen
www.knipooghairstyling.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 13 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.6 Ambiance / Sfeer9.7
Service9.8 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ben blij dat ik een goede en leuke kapper in de buurt heb gevonden. Sandra knipt mijn uitdunnende haardos iedere twee maanden vlot en goed. Gezellig is ze ook nog ! Dus op naar Pieterburen is mijn tip.
Maarten , 26-07-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd een feestje! Goed advies, goed geknipt, mooi gekleurd en altijd gezellig. Fantastisch met kinderen.
Lieke , 08-06-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd vriendelijk en altijd tevreden ga ik naar huis.
Aa Vosjan , 29-05-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Kom al jaren bij knipoog hairstylig. Elke keer zeer tevreden over het knippen en kleuren. Er word goed met je meegedacht en je krijgt eerlijk advies. Echt een aanrader!
Linda , 03-05-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling8.0
Sinds 1995 ken ik zowel sandra als Anna.. Sinds die tijd kom ik altijd graag bij Sandra en Anna. Ze verstaan hun vak tot in de puntjes . Er heerst een warme sfeer in de salon , enorm vriendelijk Maar eerlijk in hun advies als het gaat over jouw wensen . Ook voor mijn bruiloft waren zij goed bekwaamd voor haar en make-up Zal altijd blijven.
Titia , 20-04-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Elke keer genieten als je hier heen gaat! Een en al gezelligheid! Klara Bolt
Klara , 18-04-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima kapsalon, ik word altijd prima geknipt door Anna (maar Sandra kan het net zo goed). Gezellige sfeer, ik kom er altijd vrolijk vandaan!
Janneke , 28-03-2019

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Anna en Sandra zijn super gezellige en vooral goede kapsters. Knippen, verven of advies, maakt niet uit, ze zijn gewoon geweldig!
Dagmar , 06-03-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik wil nooit meer een andere kapper ✨
Heike , 01-10-2018

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd goed en gezellig!
Cindy , 20-09-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2019