Knipoog Hairstyling

Hoofdstraat 139
9968 AC Pieterburen
www.knipooghairstyling.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 9 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.6 Ambiance / Sfeer9.8
Service9.9 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
8.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling8.0
Sinds 1995 ken ik zowel sandra als Anna.. Sinds die tijd kom ik altijd graag bij Sandra en Anna. Ze verstaan hun vak tot in de puntjes . Er heerst een warme sfeer in de salon , enorm vriendelijk Maar eerlijk in hun advies als het gaat over jouw wensen . Ook voor mijn bruiloft waren zij goed bekwaamd voor haar en make-up Zal altijd blijven.
Titia , 20-04-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Elke keer genieten als je hier heen gaat! Een en al gezelligheid! Klara Bolt
Klara , 18-04-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima kapsalon, ik word altijd prima geknipt door Anna (maar Sandra kan het net zo goed). Gezellige sfeer, ik kom er altijd vrolijk vandaan!
Janneke , 28-03-2019

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Anna en Sandra zijn super gezellige en vooral goede kapsters. Knippen, verven of advies, maakt niet uit, ze zijn gewoon geweldig!
Dagmar , 06-03-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik wil nooit meer een andere kapper ✨
Heike , 01-10-2018

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd goed en gezellig!
Cindy , 20-09-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ben al klant vanaf dag 1 top kapsters!!!!!
Klara , 11-06-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Knipoog Hairstyling is voor mij de ideale kapsalon. Mijn persoonlijke wensen worden altijd opgevolgd en ik krijg prima advies als ik daarom vraag. Verder is de sfeer professioneel en tegelijkertijd ontspannen. Ik kan me geen betere kapper wensen.
Heidi , 03-05-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd geweldig en betrouwbaar. Altijd tijd om je verhaal aan te horen, het perfecte welkom. Kan niets beters wensen, kan deze kapsalon alleen maar aanbevelen. En als je nog twijfelt: ik kom hier inmiddels 14 jaar. Groet, Joke
Joke , 03-04-2018

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2019