Knipoog Hairstyling

Hoofdstraat 139
9968 AC Pieterburen
www.knipooghairstyling.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 26 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.7 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.7 Resultaat behandeling9.8
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
.
Linda , 12-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Het was gezellig en heel goed geholpen!
Carla , 09-04-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd super gezellig en zeer tevreden over resultaat.
Mini , 03-03-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Anna doet het helemaal goed. Ik ben super tevreden
Heidi , 13-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
altijd weer heerlijk! klein maar fijn. overzichtelijk, keurig op afspraak cq tijd, overleg, vriendelijk en gezellig met Anna. kom er al jaren en zéér tevreden.
Gea , 20-01-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ben zeer te vrede, ben goed geholpen. ze was vriendelijk en gezellig gesprek gehad. het kan niet beter. Ga zo verder, Groeten
Fred , 19-01-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super dames! Altijd tevreden. Kom nog altijd vanuit Friesland naar kapper knipoog
Milou , 30-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Inmiddels verhuisd, maar voor de kapper rijd ik graag 40 minuten! Anna kent mij en mijn haar en ik hoef dus nooit uit te leggen wat ik wil. Krijg altijd complimenten over mijn haar.
Mariska , 14-10-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
Natuurlijk is het altijd gezellig bij Sandra. Omdat we daar zo vaak komen , weet ze precies wat onze wensen zijn . Groetjes Jayden en Mandy .
Mandy , 07-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd weer de perfecte service en zorg, zeer professioneel, totaal vriendelijke omgang. Een absoluut welkome plek. Al ruim 17 jaar de enige kapper die ik bezoek.
Joke , 26-06-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022