Knipoog Hairstyling

Hoofdstraat 139
9968 AC Pieterburen
www.knipooghairstyling.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 28 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.5 Ambiance / Sfeer9.5
Service9.6 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
8.0
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Hele fijne kapsalon. Nemen echt de tijd voor je en denken mee met je wensen. Resultaat is erg goed, en als het niet bevalt kan je altijd terug komen en proberen ze het op te lossen. 2 dames met hart voor hun zaak, en hart voor haar❤
Charlotte , 28-04-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Anna heeft alle aandacht voor je en weet precies hoe ze jou kan laten stralen.
Heike , 11-11-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke, aardige en vooral vakbekwame mensen.
Harry , 01-11-2020

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
In één woord TOP kapsters!!!
Klara , 19-09-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fantastisch goed geknipt door Sandra.
Julia , 12-07-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ken Sandra en Anna al meer 20 jaar en vind hun enthousiasme voor het vak nog altijd motiverend . Alles is in overleg mogelijk en ze geven hun wel gemeende mening over wat jij voor ogen hebt. Ze verstaan hun vak.
Titia , 24-06-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Als je vakvrouwen voor je haar wil is dit de kapsalon! Ook gezelligheid en service zit hier bij inbegrepen! Kortom een KLASSEkapper!
Klara , 15-05-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
het is nu 10 mei en in januari was mijn laatste bezoek. tegen de tijd dat ik weer wilde gaan sloeg het corona virus de deur dicht. Nu is het tien mei en mijn haar is langer, veel langer. Een heel ander kapsel inmiddels met mijn mijn snel groeiende haar. dat wel. Maar het staat me nog leuk.
Jet , 10-05-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom inmiddels zo goed als mijn hele leven bij Knipoog Hairstyling in Pieterburen. Ik heb mij wel geteld 2 keer in mijn leven ergens anders laten knippen en had hier dan ook direct spijt van. Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit ontevreden weg ben gegaan of een onprettige ervaring heb gehad. Minstens 18 jaar lang positieve ervaringen. Echt top!
Fliere , 06-11-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
De
Klara , 05-11-2019

<< < 1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021