Hairpoint Zuidhorn

Overtuinen 12
9801 BR Zuidhorn
www.hairpointkappers.eu
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 13 beoordelingen


8.8



Prijs / Kwaliteit8.7 Ambiance / Sfeer8.4
Service8.9 Resultaat behandeling9.2
Beoordeling door Klanten
8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Miranda, weer erg blij met je. Ben zo tevreden met mijn nieuwe coupe! Bedankt!
Mossel , 30-08-2019

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Goeie service en kwaliteit Word al jaren super geknipt hier
Martin , 17-05-2019

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
Op afspraak of zonder, je bent altijd snel aan de beurt. Sowieso vriendelijk personeel en met het juiste advies voor jouw haar. Dilbar, de barbier, knipt echt stijlvolle mannen kapsels. Precies zoals het model het beste bij je type haar en gezicht past.
Peter , 14-05-2019

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Geweldige en gezellige kapsalon.. Eerst beginnen met een bakje koffie en dan naar wens geknipt worden door Miranda. In een woord een topzaak
Theo , 01-05-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ervaren kappers, en erg vriendelijk en goede service.
Theo , 25-04-2019

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer6.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd goed geholpen. Prima en eerlijk advies voor de behandeling.
Johanna , 08-04-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Bij Miranda geweest om te knippen en natuurlijk te wassen met blauwe shampoo. Kom altijd tevreden thuis en ben blij dat ik zo'n goede kapster heb die snapt wat ik met mijn dikke haarbos moet en kan. Altijd weer een feestje en met een abonnement dus iedere 14 dagen mét een kopje cappuccino. Qualitytime!
Annie , 06-04-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Van de week highlights en een zilver toner gekregen bij Miranda. Heel blij mee. Erg mooi geworden. En een topservice
Jinke , 04-04-2019

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Miranda is een professionele kapster, die goed naar de klant luistert. En vlot en vakkundig er een geslaagd resultaat van maakt. Ook ziet zij wat de klant goed staat en heeft oog voor symmetrie. Ook zij vrolijk en opgeruimd. Een aanwinst voor deze kapsalon in Zuidhorn.
Hans , 08-03-2019

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Altijd goed geknipt en gezellig met Simone!! Groet Rina Roede
Roede , 29-06-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2019