Zijnstijl Haarstijl Appingedam

Overdiep 20
9902 BX Appingedam
www.zijnstijlhaarstijl.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 18 beoordelingen


8.9



Prijs / Kwaliteit8.5 Ambiance / Sfeer8.9
Service9.1 Resultaat behandeling9.0
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geholpen door Jan. Super!
Rick , 21-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Bruidskapsel gekregen, super blij mee! Heb snel last van hoofdpijn door mijn zware haar, maar de hele dag heerlijk met mijn kapsel rondgelopen en geen last gehad!! Nogmaals hartelijk dank :)
Knez , 13-09-2021

7.5
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling7.0
Je kunt een voorkeur opgeven door wie je geknipt wilt worden, maar het is niet gebruikelijk dat degene die je gaat knippen zich voorstelt. Bij het maken van een afspraak is het dus niet mogelijk of erg lastig een naam op te geven. Dit zou een stuk makkelijker zijn, indien bij de namen foto's geplaatst werden.
Johnny , 31-08-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben geholpen door een super leuke enthousiaste kapster. Ze begreep mij heel goed wat er voor heeft gezorgd dat ik een onwijs leuke kapsel heb! Zelfs impulsieve idee├źn draait de kapster haar hand niet voor om. Al met al top top top! Ik ben een tevreden klant.
Wildeman , 24-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geweldige kapsalon! Altijd goed geknipt en erg vriendelijk personeel..
Tonny , 24-06-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijne kapsalon. Kom er al jaren.goede service en goede en vriendelijk personeel. Top
Marlies , 08-06-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Altijd gezellig, klantvriendelijk en kundig. Ook erg goed met kindjes!
Franciska , 19-05-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit6.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Was een leuke gezellige middag. En met een mooi kapsel naar huis. Top
Alet , 18-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
r Het is een gezellige salon met allemaal gezellige en goede medewerksters. Kom er al jaren met heel veel plezier!!!
Jessica , 12-05-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Goede kapperszaak, vriendelijk personeel, hanteren de coronaregels goed. Goed op tijd geholpen door nathalie. Kom hier al jaren en blijf hier zeker komen
Brontsema , 09-05-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021