Haarsalon Drachten

Handwerkerszijde 110
9201 CP Drachten
www.haarsalondrachten.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 16 beoordelingen


8.8



Prijs / Kwaliteit8.8 Ambiance / Sfeer8.7
Service9.0 Resultaat behandeling8.7
Beoordeling door Klanten
8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Prima kapsalon ,word altijd goed geknipt en en iedereen is heel vriendelijlijk.
Halff , 30-09-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Rynanka is erg professioneel. Je hebt echt het gevoel dat ze weet waar ze het over heeft. Ze knipt snel en goed. Het stijlen was alleen niet helemaal zoals ik het zou doen, maar dat kon zij niet weten. Dan moet je dat ook zeggen. Of niet dan...
Karin , 14-09-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Gezellig mensen, vragen wat je wil, en luisteren ook hier naar. Mocht er een probleem zijn. Dan bedenken ze goede oplossingen. En ze zijn fijn in contact.
Anika , 27-08-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Salon is ruim netjes en schoon vriendelijk en kundig personeel.
J.D , 11-07-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd gezellig, er wordt op een fijne manier de tijd voor je genomen en ze kunnen altijd tips en adviezen geven. Een tevreden klant hier! Bedankt Akkelien :)
Hieke , 09-07-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Het is altijd leuk om naar de haarsalon te gaan. Vriendelijk, gastvrij en professioneel personeel. Nemen alle tijd om jouw kapsel mooi te maken. Een heel tevreden klant!
v/d Vaart , 06-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd tevreden na een bezoek bij Haarsalon Drachten! Leuke medewerkers die precies weten wat ze doen.
Kelly , 23-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima kapper. Prima sfeer en service.
Janny , 22-05-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Altijd vriendelijk en in voor een geintje en knippen zeer goed! Ze gaan ook goed om met de Corona . Alles zeer schoon en gezellig ingericht.
Ineke , 21-05-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prima
Marco , 16-05-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021