Pitkappers

Molenbeekstraat 7
6131EG Sittard
www.pitkappers.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 27 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.1 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.5 Resultaat behandeling9.6
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Deskundig en erg vriendelijk en flexibel personeel. Ik ben enorm blij met het resultaat van zowel knippen als kleur. Volgende keer ga ik het Global Curl Concept proberen en heb er alle vertrouwen in dat dit hetzelfde top resultaat zal geven.
Lucy , 23-06-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Weer zoals altijd prima en naar tevredenheid geholpen bij Pit kappers. Aanrader als je wil dat er naar je geluisterd wordt en ook nog een gezellige sfeer wenst.
Swannet , 06-05-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Na een totaal mislukte knipbeurt 6 jaar geleden elders, ben ik bij Pitkappers terecht gekomen om het nog een beetje te redden. Sindsdien nooit meer ergens anders geweest om te knippen. Super vriendelijk en professionele kapsters!
Debbie , 01-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
voor eerste keer mijn haren geverfd, ik vond het spannend.. maar de leuke dames hebben me goed geholpen en veel uitleg gegeven! tot nu toe uitstekend service! ik ben heel blij!
Mihaela , 24-04-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al jaren bij Pitkappers en ga altijd met een big smile naar buiten. Toppers daar!
Tanja , 12-03-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Geknipt door Amanda. Zij gaf mij supergoed haar advies en deed precies wat ik wilde. Gaandeweg bleef ze vragen stellen of ik het zo of zo wilde om zeker te weten dat ik blij maar buiten zou lopen. Ik zal zeker weten bij haar terug komen!
Daphne , 23-02-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima behandeling en adviezen!
Lucie , 09-02-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Vriendelijk personeel. Altijd bereid om advies te geven.
Tania , 25-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Het was super fijn om weer geholpen te worden,zoals altijd een goede behandeling.zeer klant vriendelijk
Rens , 16-01-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zeer vriendelijk personeel. Komen afspraken na. Zeer tevreden over resultaat.
Nancy , 27-11-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022