Sajon

Torenstraat 6
3891 BZ Zeewolde Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 14 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.8 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.9 Resultaat behandeling9.8
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Eindelijk een kapsalon waar ik dik tevreden weg ga! Jolanda geeft je naast een prachtig kapsel ook een beleving :-).
Annemieke , 23-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Bij Sajon zien ze meteen wat er nodig is en bij je past! Hele fijne en gemoedelijke sfeer, en alles voor een hele nette prijs! Een klant die super tevreden weg is gegaan, en zeker terug gaat komen!
Heidi , 22-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ontzettend goed geholpen. Jolanda geeft een eerlijk advies en denkt met je mee om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen. De salon is hip en schoon en het is er ook mega gezellig. Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug. Ik raad het iedereen aan.
Karlijn , 21-07-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Salon doet echt moeite om persoonlijk advies te geven. Je voelt je direct op je gemak en de ambiance is ook top.
Kirsten , 21-07-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Weer erg prettig geholpen. Goede idee├źn gekregen, echt fijn om goed advies te krijgen. Door beide dames behandeld, als een geoliede machine. Fijne salon, prettige sfeer. En een erg leuk nieuw kapsel!
Krista , 10-07-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top kapsalon, doet wat je vraagt en voor een prima prijs.
Ruud , 29-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zeer tevreden!
Marike , 27-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima kapsalon, ervaren kapster met veel persoonlijke aandacht.
Arianne , 10-06-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Kapster Jolanda is zeer professioneel en geeft een prima service met persoonlijke aandacht. Kapsalon Sajon is een aanwinst voor Zeewolde en beslist een aanrader om hier een afspraak te maken.
A.L.A. , 10-06-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Na de lockdown mocht ik na 5 maanden eindelijk weer naar Jolanda. Wat was ik blij met de kleur en mijn nieuwe coupe. Ze is een topper, professioneel, ben erg blij dat ik haar heb gevonden.
Bianca , 23-05-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021