Salon Cutting Edge

Nieuwe Ebbingestraat 12
9712 NK Groningen
www.cuttingedgegroningen.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 22 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.6 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.8 Resultaat behandeling9.9
Beoordeling door Klanten
8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Emily is een hele fijne kapper met aandacht voor elke klant. Ik voel me altijd helemaal in de watten gelegd. Emily heeft me nog nooit niet mooi geknipt. Altijd tevreden. Dikke aanrader.
Anne , 15-04-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zeer tevreden met deze kapsalon. Er is oog voor de kwaliteit van je haar, Emily geeft goede adviezen en kletst gezellig weg! Ik kom zeker terug!
Joyce , 12-03-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geweldig en perfect
Jim , 13-01-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Nooit eerder een vaste kapper gehad tot ik bij Emily kwam! Ze is een oprechte lieve meid met een hart voor haar vak. Ga met veel plezier naar haar toe en altijd blij weer weg. Krijg regelmatig de vraag naar welke kapper ik ga, dat zegt denk ik al genoeg! :)
Marle , 06-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik durf niemand anders aan m’n haar te laten zitten. Toen ik dat wel had gedaan en het enigszins verpest was, heeft Emily het gelukkig weer hersteld ;) She is the best!
Eva , 06-12-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Emily is echt een top-kapster! Ze weet altijd precies wat je wilt en zorgt dat het ook zo wordt. Ook kleuren doet ze perfect. Haar producten (shampoo, conditioner en volumepoeder) zijn erg fijn.
Monique , 30-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Emily is een heerlijk mens en fantastische kapster. Ze neemt alle tijd en volledige inzet om je tevreden naar huis te laten gaan. Daarnaast is ze lekker spontaan, geduldig en handig met niet alledaagse mensen. Zo kan ze super goed omgaan met mijn moeder met Alzheimer, mijn zus die verstandelijk beperkt is en zelfs met mij ;-) En nu ook mooie nagels
Kieke , 26-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd goed en altijd gezellig. Uitstekende koffie!
Debby , 21-10-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals elke keer en al jaren lang heel tevreden. Emily is een vakkundige en creatieve kapper én een heel leuk persoon. Het is echt elke keer een plezier om naar de kapper te gaan!
Lidwien , 20-10-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals altijd weer super geknipt bij Emily!
Winanda , 16-10-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022