Kapsalon Fair Hair

Verbindingsweg 30 a
9781 DA Bedum
www.kapsalonfairhair.nl/


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 14 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.5 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.8 Resultaat behandeling9.8
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
En alweer super leuk geknipt :-)
Hennie , 02-10-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Jennifer is super vriendelijk en heeft gevoel voor humor. Ze is ook heel vakkundig voor zo ver ik dat kan beoordelen. Mijn kapsel zit weer zoals ik het graag wil: keurig netjes.
Peter , 16-09-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Jennifer neemt de tijd voor je, ook nu weer prachtig gekleurd haar, ook de olaplex behandeling is aan te raden!! Zeer tevreden
Barbara , 15-09-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke enthousiaste dame, en een goede geknipt kapsel. Top
Luuk , 08-07-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Het was gezellige en zij weet wat ze doet. Ik ben super blij met mijn nieuwe kapsel. En ga zeker weer naar haar toe ik woon in delfzijl maar dit is absoluut de moeite waard om naar bedum te rijden. De cappacino was ook heerlijk
Hilda , 04-06-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
D
Jorien , 21-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Helemaal toppie Jennifer denkt met je mee gezellig leuke salon doet wat ze moet doen Ben er zeker blij mee
Elly , 26-04-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Top kapper!
Denny , 30-03-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijne kapster. Luisterde goed naar hoe je het hebben wil. Ik heb na lange tijd weer een goede kapster gevonden!.
Paula , 12-03-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Hele fijne salon, erg kindvriendelijk.
Mariƫlle , 02-03-2022

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022