TROTS OP HAAR

Amstelplein 22- 24
1423 CN Uithoorn
www.trotsophaar.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 23 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.1 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.6 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
The hairdresser handled my 4 year old very well and made him happy with his new hairstyle.
J.C , 22-07-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
ik kom graag bij Trots Op Haar , ik voel me er thuis , en ben zeer tevreden over hun werkwijze
Ria , 11-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Uitstekende kapper, fijne sfeer, goed geholpen, blij met het resultaat.
Robert , 10-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al jaren bij deze kapsalon. Het is een zeer prettige kapsalon, met goede en vriendelijke kapsters.. Ik kan deze kapsalon echt aanbevelen.
Martine , 10-07-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ben super blij met mijn kapsel
Mitzi , 10-07-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ik kom al heel lang met veel plezier naar de kapsalon
Annet , 26-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik wordt altijd goed geholpen en zij geven aan wat het beste kapsel bij je past . Kortom zeer tevreden.
Roland F. , 16-06-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijne en eerlijke kapsalon. Wel een hogere prijsklasse maar daar krijg je ook wel de behandeling naar. Kom hier al 23 jaar en er zullen nog heel wat jaren bij komen!
Kelly , 29-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Weer super geholpen. Er wordt goed naar de klant geluisterd en zeer goed advies gegeven. Er heerst een vertrouwde gezellige sfeer. Het eindresultaat was weer perfect.
Karina , 29-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Trots op haar is een hele fijne kapperszaak waar je goed wordt geholpen en waar goed naar je wordt geluisterd. Ik hoop er nog heel lang klant te kunnen zijn. Antoinette Krop
Krop , 28-05-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021