Kapsalon De Bruin

Stationsstraat 46-A
3851NJ Ermelo
www.kapsalondebruin.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 20 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.2 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.4 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd: vlotte en prettige bediening! Hartelijk dank!!
van der Deure , 14-04-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Erg fijne kapper . Je kan goed overleggen hebben goede tips .
Jeannet , 29-03-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Meestal goed tevreden. Als er aan mij gevraagd wordt hoe ik het wil hebben is het goed. Als ik het toch iets anders geknipt wil hebben geef ik dat de de keer daarop aan.
Mieke , 14-03-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
de eerste keer zat mijn haar vreselijk Mareen had het kort geknipt en mn haar zag er weer goed uit. nu ben ik weer geknipt door Mareen en het zot weer als vanouds,ik ben erg blij met de meisjes van de kapsalon ze zijn erg lief luisteren goed wat je wilt en doen wat je vraagt,toppers zijn het.
Willeke , 09-03-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Super knipbeurt, hele gezellige kapper!!
Annelies , 06-03-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Heel fijn om (na lange tijd) weer door Maureen geknipt te kunnen worden, heel tevreden!
Henriette , 26-01-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Fijn dat er gebeld werd om een nieuwe afspraak te maken,mijn afspraak die stond kon vanwege de lockdown niet door gaan, Dank je wel Cynthia super geknipt,
Elly , 16-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Súper tevreden, sinds mei 2021 kom ik bij deze kapsalon. Eerst vanaf camping de "Haeghehorst" én nu vanuit Enkhuizen, omdat ik het 'n fijne kapsalon vind en we gelijk weer even op de camping kijken, waar onze caravan staat.
Jolanda , 02-12-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Een fijne kapsalon waar ik graag kom. Weten precies wat je wilt geven advies. Een gezellig praatje tijdens het knippen. Altijd weer een uitje een ochtend bij kapsalon de Bruin.
Mariska , 21-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Al meer dan dertig jaar kom ik bij Kapsalon De Bruin. Tot volle tevredenheid. De laatste keer werd ik met wassen en föhnen geholpen door Anita, die daar ook al bijna net zo lang werkzaam is. Zij kapt mij altijd keurig en we maken daarbij een gezellig praatje. Een bezoek aan de kapsalon is daarom voor mij niet alleen nuttig, maar ook aangenaam!
Wilh.C. , 18-09-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022