Katja's Hoofdzaak

Hoogstraat 30
4141 BC Leerdam
www.katjashoofdzaak.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 19 beoordelingen


9.0



Prijs / Kwaliteit8.9 Ambiance / Sfeer8.7
Service9.2 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ga altijd met een tevreden gevoel weer naar huis. Ook heel fijn dat ze met je meedenken. En gezellig natuurlijk.
Sonja , 08-10-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne kapper. Door de jaren heen door verschillende kappers geknipt maar merk dat ik het liefst hier naar toe ga.
Karin , 25-09-2019

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ondanks mijn verhuizing 8 jaar geleden toch weer teruggegaan naar Katja. Ruim een uur voor mij in de auto maar dat heb ik er graag voor over. Altijd goed! Dik tevreden!
Carla , 12-09-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Dit is de eerste kapper waarbij ik precies met het resultaat weg ga als waar ik voor kwam. Erg tevreden en altijd erg gezellig!
Femke , 04-09-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Gezellige kapperszaak met professionele knipkunsten! Zijn zelfs niet te beroerd om de parkeerautomaat tussendoor bij te vullen voor klanten ;-) maar hier volgt de parkeertip van de maand; "parkeer je auto gratis bij het treinstation in Leerdam en maak een korte leuke wandeling door het knusse centrum naar Katja's Hoofdzaak op Hoogstraat!
Marco , 01-09-2019

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gezellige kapperszaak waar ze simpelweg perfect uitvoeren wat je vraagt. Top.
Sjoerd , 09-07-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Vanaf het begin een hartelijk welkom. Wordt goed geluisterd naar wat je wenst en evt haar problemen. Handig ook via site plannen wanneer en door wie. Ik ben zeer tevreden. Maud Breevaart
Maud , 21-06-2019

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Bij laatste bezoek ook goed geholpen maar weet niet de naam meer.
Maud , 17-01-2019

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Deskundig team, met uitstekend kleuradvies. Het online reserveren is heel prettig maar vooral makkelijk.
Juditha , 12-10-2018

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wij komen hier al jaren, kinderen van jongs af aan ook mee naar de kapsalon. Super tevreden!
Jeanette , 04-10-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2019