Katja's Hoofdzaak

Hoogstraat 30
4141 BC Leerdam
www.katjashoofdzaak.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 11 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.2 Ambiance / Sfeer8.6
Service9.2 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Deskundig team, met uitstekend kleuradvies. Het online reserveren is heel prettig maar vooral makkelijk.
Juditha , 12-10-2018

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wij komen hier al jaren, kinderen van jongs af aan ook mee naar de kapsalon. Super tevreden!
Jeanette , 04-10-2018

9.3
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Toppie!
Paulette , 23-09-2018

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al zo’n tien jaar of zelfs langer bij Katja’s hoofdzaak, net als mijn man en vier kinderen en we zijn altijd heel tevreden over de zeer professionele behandelingen en adviezen en vriendelijke benadering. Katja is altijd op de hoogte van nieuwe en goede producten en technieken en geeft daarover uitgebreid uitleg. En dat is prettig!
Paulette , 15-04-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Superkapper!
Jelle , 15-04-2018

7.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ontspannen zaal met aandacht en tijd voor de klant. Deskundige kappers voor wat betreft kleuren en haartype
Ria , 27-03-2018

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom zeker al ruim 20 jaar bij Katja's Hoofdzaak. Volgens mij ben je dan een tevreden klant en hoef je verder geen uitleg te geven!
Claudia , 12-03-2018

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd gezellig bijkletsen, lekkere koffie en natuurlijk weer top geknipt!
Jan , 09-03-2018

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Katja's Hoofdzaak.....vertrouwd, prettig, gastvrij; een plek waar je graag bent en blij wordt als je weer mag:) Bovendien is er altijd ruimte voor feedback.
Jolande , 08-03-2018

9.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Lekkere coupé bij katja's Hoofdzaak gekregen aardig en gezellig personeel en een erg mooie kapperszaak
Luuk , 08-03-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2018