Katja's Hoofdzaak

Hoogstraat 30
4141 BC Leerdam
www.katjashoofdzaak.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 14 beoordelingen


9.0



Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.7
Service9.1 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gezellige kapperszaak waar ze simpelweg perfect uitvoeren wat je vraagt. Top.
Sjoerd , 09-07-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Vanaf het begin een hartelijk welkom. Wordt goed geluisterd naar wat je wenst en evt haar problemen. Handig ook via site plannen wanneer en door wie. Ik ben zeer tevreden. Maud Breevaart
Maud , 21-06-2019

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Bij laatste bezoek ook goed geholpen maar weet niet de naam meer.
Maud , 17-01-2019

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Deskundig team, met uitstekend kleuradvies. Het online reserveren is heel prettig maar vooral makkelijk.
Juditha , 12-10-2018

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wij komen hier al jaren, kinderen van jongs af aan ook mee naar de kapsalon. Super tevreden!
Jeanette , 04-10-2018

9.3
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Toppie!
Paulette , 23-09-2018

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al zo’n tien jaar of zelfs langer bij Katja’s hoofdzaak, net als mijn man en vier kinderen en we zijn altijd heel tevreden over de zeer professionele behandelingen en adviezen en vriendelijke benadering. Katja is altijd op de hoogte van nieuwe en goede producten en technieken en geeft daarover uitgebreid uitleg. En dat is prettig!
Paulette , 15-04-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Superkapper!
Jelle , 15-04-2018

7.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ontspannen zaal met aandacht en tijd voor de klant. Deskundige kappers voor wat betreft kleuren en haartype
Allewijn , 27-03-2018

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom zeker al ruim 20 jaar bij Katja's Hoofdzaak. Volgens mij ben je dan een tevreden klant en hoef je verder geen uitleg te geven!
Claudia , 12-03-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2019