Kapsalon de Brands Quelle

Dorpstraat 2
6369AM Simpelveld
www.kapsalondebrandsquelle.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 9 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.7 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.7 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Advies en resultaat van haarkleuring is uitstekend.
Hanny , 24-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fantastisch
Ania , 10-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ben heel tevreden en blij met mijn nieuwe kapsel! Joyce stond er alleen voor en wist het toch heel snel voor elkaar te krijgen. Ik kom zeker weer terug bij deze vriendelijke kapsalon!
Paula , 10-07-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals gewend: vlotte, correcte, vriendelijke en deskundige behandeling......
Joop , 12-06-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Eerste bezoek. Heel blij met mijn nieuwe kapsel. Wist precies wat ik bedoelde en dacht mee. Heb de volgende afspraak al gepland :)
Alice , 03-06-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
We komen uit noord Nederland en zijn regelmatig in Simpelveld. Ik ga dan ook regelmatig naar kapsalon de Brandsquelle. Mijn haren worden gewassen en daarna geföhnd door Joyce. Ik ben uitermate tevreden en geef als cijfer een 9. Ik heb slap en fijn haar, maar het wordt zo stevig geföhnd dat ik met een mooie bos vol haar de kapsalon verlaat. Top!
Agnes , 23-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geweldige Kapsalon.
Ilona , 19-09-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Aangezien ik zelf weinig tot geen inspiratie heb mbt kapsels, geeft Joyce altijd weer leuk advies. Je kunt op haar vertrouwen! Niet te duur en goede verfkwaliteit.
Kristel , 28-08-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Was super. Mijn eerste bezoek aan deze kapsalon. Wilde graag een nieuwe afspraak maken , maar door coronavirus niet mogelijk. Misschien al vooruit plannen???
Yvonne , 10-04-2020

1

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021